Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundig financieel administratief dienstverlener die gespecialiseerd is in E-Commerce? Die je kan helpen met al je administratieve, fiscale en financiële zaken voor je bedrijf of voor financiële advisering aan particulieren? 

Dan ben je bij DUXC. aan het juiste adres! Of je nu iemand zoekt die je volledige administratie/boekhouding voor je bedrijf kan voeren of ondersteuning en hulp nodig hebt voor je aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting of wanneer je als starter hulp/begeleiding nodig hebt voor je bedrijf, wij kunnen je op al deze vlakken ondersteunen en begeleiden.

DUXC. staat bekend als klantvriendelijk en betrokken. Wij willen helpen bij het bouwen en onderhouden van je bedrijf op het gebied van de administratie. Je administratie is voor ons geen doel, maar een middel waarmee we je verder willen helpen. Plan snel een afspraak in, of whatsapp ons op: +31 85 0045746 of mail naar info@duxc.nl

Klant worden in 3 stappen

1. Overstapservice

Overstappen is eenvoudiger dan je denkt. We maken het nog een stuk makkelijker door de overstap volledig uit handen te nemen.

2. Aanmelding

Nadat we beschikken over de benodigde documenten, maken we afspraken over onze dienstverlening.

3. Starten met Grip

Nadat we je wensen hebben doorgenomen en deze hebben vertaald naar duidelijke afspraken, beginnen we met onze dienst­verlening.

Lekker blijven ondernemen terwijl je boekhouding geregeld wordt?

Nooit meer stress voor de belastingdienst. Eindelijk een
boekhouding die wel klopt.